Draknästet

Här får nystartade bolag pitcha sin idé för landets största fastighetsbolag!

Nordic Property Expo är den nordiska arenan för framtidens fastighetsbransch. Under två dagar samlas fastighetsbranschen för att diskutera och hitta lösningar på branschens största utmaningar.

Almi arrangerar tillsammans med Fastighetsägarna ett Draknäste och bjuder in bolag till att pitcha sin produkt/tjänst på scen. Panelen är på plats för att avgöra om produkten/tjänsten som presenteras är gångbar på fastighetsmarknaden. Entreprenörerna får feedback och tips på sin idé och en möjlighet att presentera sitt företag för en större publik och för en tung panel som bl a består av Henrik Saxborn (Castellum), Marina Fritsche (Wallenstam), Christian Björkman (Almi Invest) och Sara Wallin (Almi Väst).

Almi Företagspartner AB är ett statligt bolag med uppgiften att erbjuda lån och rådgivning till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investeras riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet.

Pitchen äger rum den 12 september kl. 14.00 på scenen vid Investerarforum, Svenska Mässan.

Vill du pitcha din idé?

Vill du pitcha din idé för panelen så är du välkommen att höra av dig till Sofia Hjelmberg på Almi med en ansökan senast den 20 augusti.

sofia.hjelmberg@almi.se