Pressreleaser

Pressinbjudan: Nya 11-miljonersregionen presenteras när arkitektur och fastighetsbranschen möts i Göteborg

2019-10-10 11:30:00

​Den 15-16 oktober samlas arkitekter och bygg- och fastighetsbranschens aktörer på Svenska Mässan i Göteborg, där mässorna Nordic Property Expo och Nordic Architecture Fair arrangeras parallellt. Här kommer kommuner, exploatörer, arkitekter och fastighetsutvecklare att presentera sina visioner och utvecklingsplaner för inflytelserika fastighetsaktörer, beslutsfattare och investerare.

Läs mer

Unga arkitekter möter världsnamn under årets Nordic Architecture Fair

2019-09-30 13:00:00

Under årets mässa Nordic Architecture Fair, som startar om två veckor, görs extra satsningar på unga arkitekter. Bland annat kommer 28 baltiska och nordiska arkitekturstudenter visa upp sina examensarbeten i utställningen Young Architecture.

Läs mer

Riksarkitekten – starkt dragplåster till mässan Nordic Property Expo

2019-09-09 08:00:00

​Med en dryg månad kvar till fastighetsbranschens stora mässa Nordic Property Expo – som för första gången arrangeras parallellt med Nordic Architecture Fair – på Svenska Mässan i Göteborg, kan arrangörerna presentera flera starka dragplåster. Ett av dem är riksarkitekt Helena Bjarnegård, som gärna ser att vi sneglar lite mer på hur danska arkitekter och byggherrar samarbetar.

Läs mer

Carolina Klüft sätter fokus på FN:s globala hållbarhetsmål på Nordic Property Expo

2019-06-18 09:18:53

Hållbar stadsutveckling med socialt fokus är ett hett konferensspår under höstens fastighetsmässa, Nordic Property Expo, på Svenska Mässan i Göteborg.

Läs mer

Arkitekter möter investerare på årets Nordic Architecture Fair

2019-04-02 07:45:00

Den 15-16 oktober 2019 är det dags för Nordic Architecture Fair på Svenska Mässan i Göteborg. För första gången arrangeras den parallellt med fastighetsmässan Nordic Property Expo.

Läs mer

Smakstart för Nordic Property Expo

2018-09-14 10:22:02

– Det känns att vi träffat rätt – och fått till just en sådan mötesplats som fastighetsbranschen behöver! Rudolf Antoni, vice VD på Fastighetsägarna, partner till Nordic Property Expo, är nöjd efter premiären av den nya mötesplatsen.

Läs mer

Härryda och Borås fick Sveriges Byggindustriers pris

2018-09-12 10:50:38

Igår fick Härryda ta emot Sveriges Byggindustriers pris för Årets Kommun och Borås för Årets Klättrare. Priset delas ut i samband med fastighetsbranschens nya stora mässa Nordic Property Expo på Svenska Mässan i Göteborg.

Läs mer

Årets kommun koras i prisutdelning på Nordic PropertyExpo

2018-09-07 09:09:00

Nästa vecka startar fastighetsbranschens nya stora mässa Nordic Property Expo, som hålls på Svenska Mässan i Göteborg 11-12 september. Nu står det klart att de prestigefulla utmärkelserna Årets Kommun och Årets Klättrare kommer att delas ut av Sveriges Byggindustrier, under mässans första dag.

Läs mer

​Svenska folket flyttar hellre till Köpenhamn och Oslo än till Stockholm

2018-09-06 08:37:33

Köpenhamn toppar listan över nordisk huvudstäder dit svenska folket skulle välja att flytta om de fick möjlighet. Var fjärde svensk skulle välja den danska huvudstaden. Först på tredje plats hamnar Stockholm. Det visar en färsk rapport som Fastighetsägarna har tagit fram i samarbete med Novus och som presenteras under fastighetsbranschens nya mässa Nordic PropertyExpo i Göteborg nästa vecka.

Läs mer

Myten om butiksdöden avlivas på fastighetsbranschens stora mässa

2018-08-28 08:05:00

​Hur ser svensk handel ut 2025? Finns verkligen butiksdöden? Detta diskuteras under fastighetsbranschens nya stora mässa Nordic Property Expo, som arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg den 11-12 september. Under mässan presenterar Svensk Handel två intressanta rapporter om det stora detaljhandelsskiftet.

Läs mer

Mat möter stad på fastighetsbranschens nya arena

2018-08-16 09:15:05

Intresset för mat och upplevelser i centrala stadsmiljöer är stort. Något som gjort att flera av landets stadskärnor har fortsatt att öka sin omsättning trots en svagare utveckling av den traditionella detaljhandeln.

Läs mer

Serneke till Investeringsforum på Nordic Property Expo

2018-06-26 15:39:00

Den 11-12 september ställer Serneke ut på Nordic Property Expo på Svenska Mässan i Göteborg. På Investeringsforum, som är en del av mötesplatsen, kommer olika aktörer kunna etablera kontakter i ett tidigt skede för att på så sätt bidra till lönsamma affärer på fastighetsmarknaden.

Läs mer

Flygande start för Nordic Property Expo

2017-08-30 10:36:12

I början av året presenterades Nordic Property Expo – en helt ny nordisk mötesplats som ska locka utvecklare, investerare, fastighetsägare och ansvariga för fastighetsdrift till Svenska Mässan i Göteborg. − Mässan har fått en fantastisk start och intresset är mycket stort.

Läs mer

Inga resultat

Pressreleaser

Flygande start för Nordic PropertyExpo

30 augusti / 2017

I början av året presenterades Nordic Property Expo – en helt ny nordisk mötesplats som ska locka utvecklare, investerare, fastighetsägare och ansvariga för fastighetsdrift till Svenska Mässan i Göteborg. − Mässan har fått en fantastisk start och intresset är mycket stort. Seminarieprogrammet börjar ta form och vi kan nu presentera två intressanta talare från The Economist i London, säger Susann...

Läs vidare

Pressreleaser

Bubblande fastighetsbransch tar initiativ till nordisk mässa

07 februari / 2017

Det bubblar på den nordiska fastighetsmarknaden. Inte på många år har branschen upplevt ett sådant tryck. Det har fått Fastighetsägarna och deras medlemmar att ta initiativet till en stor nordisk mässa - Nordic Property Expo - som ska locka utvecklare, investerare, fastighetsägare och ansvariga för fastighetsdrift till Svenska Mässan i Göteborg. - Den nordiska fastighetsmarknaden är den hetaste...

Läs vidare