Registrering till konferens

Välkommen till Nordic PropertyExpo 11-12 september, anmäl dig nedan

Upplev två fullspäckade seminariedagar och uppdatera dig med det senaste inom stadsutveckling, investeringar och hållbarhet. Presenterat av högaktuella nationella och internationella talare i form av seminarier och heta debatter.

Under tisdagen sätter vi på fokus på den heta nordiska marknaden och hur de politiska vindarna kan påverka byggkonjunkturen. På scenen intill kan du lära dig mer om framtidsfrågor inom digitalisering i fastigheter och utvecklingen inom retail och köpcentrum.

Under onsdagen riktar vi strålkastarljuset mot frågor som rör stadsutveckling och hur våra städer påverkas både av ändrade konsumtionsmönster och vår allt större förståelse för att arbeta hållbart. Vi sätter även fokus på utvecklingsmöjligheterna inom kontor, lager och logistik. Det finns tre scener med programpunkter att välja mellan.

Boka in dig på konferensen

En dag: 3495 kr
Två dagar: 4495 kr

Grupprabatt 20%
Är ni flera från samma bolag? Boka 4 eller fler vid samma tillfälle och få 20% rabatt.

I konferensbiljetterna ingår; inträde till konferens, kaffe, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Fri entré till mässa, investeringsforum och öppet scenprogram. Läs mer om mässan och vårt investeringsforum.

11-12 september

Konferens, 2 dgr

Tisdag 11 september

Konferens 1 dag

Onsdag 12 september

Konferens 1 dag

Nordic Property Expo arrangeras av Fastighetsägarna och Svenska Mässan

Samarbetspartners
Sveriges Byggindustrier | Business Region Göteborg

Sveriges byggindustrier