Medverka på Nordic Property Expo 2019

Som utställare får du tillgång till olika verktyg och tjänster som hjälper er med era förberedelser och möjligheter till ett framgångsrikt mässdeltagande.

Planera för maximal utdelning

Planera deltagandet i god tid för att få ut så mycket som möjligt. Vilken del av verksamheten är mest intressant att presentera? Hur utnyttjas monterytan bäst? Finns modeller eller liknande material att visa upp och prata om? Tillsammans planerar vi ert deltagande för bästa genomslag.

Utställarservice Online

Utställarservice Online (USO) är en tjänst som hjälper er att planera inför ert mässdeltagande. Så snart ni har bokat utställningsyta får ni en personlig kod som ni sedan använder för att logga in i och använda tjänsten Utställarservice Online. Ju tidigare man som utställare lägger in fakta om sin monter/sina produkter samt bjuder in sina kunder att besöka, desto mer exponering får man och desto större är sannolikheten för ett framgångsrikt mässdeltagande.

Några exempel på hur Utställarservice Online underlättar för dig:
• Kom ihåg-lista/deadlines
• Beställning av monter
• Beställning av el, vatten, monterutrustning
• Information om utställarutbildning
• Direktinskrivning i produktregister, sökbara för besökarna
• Anmälan till utställararrangemang
• Presstjänst i samarbete med Mynewsdesk
• Information om utställarförsäkring
• Övriga servicetjänster

Besök Utställarservice Online: uso.svenskamassan.se

Använder du egen monterbyggare?
Om du använder egen monterbyggare kan den/de använda vår tjänst Monterservice som du hittar på www.monterservice.com

Catering till din monter
Det personliga mötet blir allt viktigare. Förhöj kvalitén på ditt kundmöte genom att bjuda på något riktigt gott i din monter! Här samlas alla på samma plats – köpare, säljare & produkter. Läs mer om montercatering på www.gothiatowers.com/montercatering

Företag som påstår sig samarbeta med Svenska Mässan

Många av Svenska Mässans utställare får fakturor från företag som Expo Guide, Event Fair och International Fairs Directory, som erbjuder våra kunder att delta i olika kataloger mot en kostnad. Ingen av de mässor som arrangeras av Svenska Mässan står bakom deras kataloger. Vi vill uppmärksamma alla utställare på att breven är vilseledande och de använder ofta logotyp för aktuell mässa för att man ska tro att vi samarbetar. Var alltid kritisk innan ni betalar.

Tidigare har ett företag som heter Construct Data Verlag (CDV) erbjudit utställare att delta i katalogen Fair Guide med samma metoder. CDV har fällts i domstol för vilseledande marknadsföring.

Om du blivit lurad – tips till dig som drabbats >>

Kontakta oss gärna om ni har några frågor kring ovan.