Investeringsforum

Utställning och scenprogram för framgångsrika investeringar

Investeringsforum är en utställning i en del av mässhallen, specialdesignad för att belysa vad som är på gång på den svenska fastighetsmarknaden just nu. Här vänder vi oss till utvecklingsfokuserade tillväxtkommuner och investeringsvilliga bygg- och utvecklingsbolag. Kommuner, exploatörer och städer kommer hit för att presentera sina visioner och utvecklingsplaner.

Här kommer det också att finnas en scen med intressanta talare som berättar mer om kommande investeringsplaner och projekt. I den så kallade Investerarkorridoren finns det möjlighet för dig som går i investeringstankar att knyta nya kontakter, göra affärer och nätverka med kommuner, exploatörer andra relevanta utställare och besökare.

Investeringsscenen

– för framgångsrika investeringar

 

Investeringsscenen ligger i anslutning till investeringsforum, här får du ta del av intressanta talare som berättar mer om kommande investeringsplaner och projekt. Här kan du som går i investeringstankar knyta nya kontakter, göra affärer och nätverka med kommuner, exploatörer och andra relevanta utställare och besökare.

 

Exempel på talare: Patrik Andersson från Business Region Göteborg, Daniel Mattison från WSP, Ingemar Rindstig från EY, Magnus Thompson från Destination Varberg och Johan Wessman från Øresundsinstituttet.

 

Programmet på Investeringsscenen är kostnadsfritt att ta del av. 

Ställ ut på Investeringsforum

Läs mer