Konferens och mässa

Under Nordic PropertyExpo arrangeras Nordens främsta fastighetskonferens. Här sätts agendan för framtidens fastighetsbransch och samhällsbyggnad med internationella talare, trendspaningar, politiker, branschspecialister och innovatörer. På utställningsområdet finns öppna scener med innehåll utarbetat efter besökarnas behov, här finns case från utställarna och presentationer från andra framgångsrika fastighetprojekt.

 • European Property Conference som arrangeras av Fastighetsägarna i samarbete med European Property Federation
 • Nordic PropertyExpo Conference
  • Property Investment Conference
  • Property Management Conference
  • Retail Property Conference
  • Property Intelligence Conference
  • Smart City Conference

Mötesplats med fokus på nätverkande

På mötesplatsen arrangeras VIP-luncher, matchmaking-aktiviteter, workshops samt mingel på kvällen med prisutdelningar. Här träffas besökare och specialister, som utbyter erfarenheter och startar samarbeten, allt samlat på ett ställe.

Mässa

Besökarna efterfrågar en utställningsdel där de kan få kontakt med tilltänkta samarbetspartners för att enkelt utvärdera och jämföra olika produkter och lösningar på marknaden. De har ett ökat behov av att förenkla sin inköpsprocess då de inte har tid att ta emot besök från alla tänkbara leverantörer. Nordic PropertyExpo består därför av ett utställningsområde där du som utställare kan möta alla inköpare och beslutsfattare från fastighetsbranschen.

Nordic PropertyExpo Conference

Under Nordic PropertyExpo arrangeras Nordens främsta fastighetskonferens. Här sätts agendan för framtidens fastighetsbransch och samhällsbyggnad med internationella talare, trendspaningar, politiker, branschspecialister och innovatörer.

Sweden Property Investment Market

Sweden Property Investment Market är grundat av Fastighetsägarna och Svenska Mässan och samlar de mest inflytelserika svenska fastighetsaktörerna inom kontorskomplex, bostäder, detaljhandelsbyggnader, hälso- och sjukvård, sportanläggningar och logistik- och industrilokaler. Här samlas aktörerna för att nätverka, utveckla sin kompetens och för att göra affärer.