Konferens

Om hur vi kan möta utmaningar och möjligheter i branschen.

Nordens främsta fastighetskonferens

Välkommen till två fullspäckade seminariedagar om stadsutveckling, investeringar och hållbarhet.  Under två dagar får du ta del av både trendspaningar och intressanta diskussioner – om fastighetsbranschen med företrädare från branschen. Vi bjuder på ett spetsigt seminarieprogram med bland annat internationella talare och heta debatter.

Under dag 1 sätter vi på fokus på den heta nordiska marknaden och hur de politiska vindarna kan påverka byggkonjunkturen. På scenen intill kan du lära dig mer om framtidsfrågor inom digitalisering i fastigheter och utvecklingen inom retail och köpcentrum.

Under dag 2 riktar vi strålkastarljuset mot frågor som rör stadsutveckling och hur våra städer påverkas både av ändrade konsumtionsmönster och vår allt större förståelse för att arbeta hållbart. Vi sätter även fokus på utvecklingsmöjligheterna inom kontor, lager och logistik. Det finns tre scener med programpunkter att välja mellan.

Under två intensiva dagar kan du:

  • lära dig mer om digitalisering, stadsutveckling och hållbarhet
  • träffa dina branschkollegor och utbyta erfarenheter
  • få koll på de starkaste trenderna inom fastighetsbranschen

Se alla talare på konferensen

Klicka här

Mässa

Läs mer om mässdelen på Nordic PropertyExpo, där man som besökare får ta del av hur framtidens produkter och tjänster ser ut.

Swedish Property Investment Market

Kommuner och fastighetsutvecklare från hela Sverige presenterar sina visioner och utvecklingsplaner för framtidens samhälle.

Nordic PropertyExpo arrangeras av Fastighetsägarna och Svenska Mässan.

Nordic PropertyExpo - ett arrangemang av Fastighetsägarna och Svenska Mässan

Samarbetspartners

Gröna StäderBusiness Region Göteborgbuilding future institute