Nordens nav för framtidens fastighetsbransch

En mötesplats specialdesignad för modern fastighetsutveckling.

Mässa - Konferens - Investeringsforum

”Fastighetsbranschen är inne i ett expansivt utvecklingsskede. Fastighetsföretagen spelar en allt viktigare roll i samhällsbygget och tar ansvar i såväl sociala frågor som i städernas kommersiella uppbyggnad. Vi ser även hur fastighetsmarknaderna i de nordiska länderna smälter samman, med investeringar och fastighetsbolag som rör sig över gränserna. När exempelvis investeringarna på Stockholmsmarknaden dämpades något under förra året tog de samtidigt fart i Köpenhamn och Helsingfors.”
– Reinhold Lennebo, VD på Fastighetsägarna

En bubblande fastighetsbransch och ett uttalat behov av en nordisk mötesplats ligger som en stabil grund för höstens nya fastighetsevent.  Här förenas Fastighetsägarnas branschexpertis och relationer med Svenska Mässans hundra års erfarenhet av att arrangera mässor och event till en gemensam storsatsning för att skapa en högkvalitativ nordisk mötesplats. En mötesplats som samlar alla som arbetar med och är verksamma inom fastighetsbranschen – från vd och yttersta beslutsfattare till fastighetsskötare.

Nordic PropertyExpo är en heltäckande mötesplats med konferens, mässa och investeringsforum. Under betalkonferensen medverkar över 100 högaktuella internationella och nationella talare som pratar om stadsutveckling, investeringar och hållbarhet. Ola Serneke, Monica von Schmalensee och Fredrik Wirdenius är några av stjärntalarna. Mässan och Investeringsforumet bjuder på fria seminarier som omfattar allt från investeringsstrategier till effektiv fastighetsförvaltning.

Här sätter vi ljus på branschens största utmaningar så som bostadsbrist, digitalisering, energiförbrukning och investeringsutveckling. Under två intensiva dagar samlas fastighetsbranschen för att diskutera och sätta agendan för det moderna och framgångsrika samhället med ett fastighetsbestånd som bidrar till en välgörande urbanisering i norden.

Nordic PropertyExpo är fastighetsbranschens egen plattform för att förändra och påverka.

Fokusområden på mötesplatsen

Fastighetsförvaltning
Teknik, arbetssätt och modeller som skapar trivsel, trygghet och en god ekonomi i den moderna fastigheten. Detta i kombination med nytänkande energieffektivisering.

Fastighetsutveckling
Produkter och lösningar som möjliggör modern renovering och ombyggnation.

Gröna fastigheter
Konkreta exempel och ny teknik för hållbar och miljösmart fastighetsutveckling.

Intelligenta & digitaliserade fastigheter
Teknik för den uppkopplade fastigheten, här visas automationslös­ningar och digitaliserade nyheter som ger nya grepp på framtidens marknaden.

Investerings- & placeringstrender
Investeringsmodeller, konsulttjänster och nya möjligheter inom investering och placering.

Upplevelseutveckling
Customer experience står i fokus, hur levereras rätt upplevelse i kommersiella fastigheter.

Detta är Nordic PropertyExpo

MÄSSA
Nordic Property Expo är den nordiska arenan för framtidens fastighetsbransch. Mässan är specialdesignad för att du ska kunna möta dina framtida leverantörer och samarbetspartners i en professionell och avslappnad miljö för bästa möjliga dialog.

INVESTERINGSFORUM
Investeringsforum är en samlad utställning på mässgolvet, visar upp vad som är på gång på fastighetsmarknaden just nu. Här kan du knyta nya kontakter, göra affärer och nätverka med kommuner, exploatörer och andra relevanta utställare och besökare.

SKAPA AFFÄRER
Med över 100 utställare på mässgolvet och investeringsforum  finns alla förutsättningar för hållbara samarbeten och lönsamma investeringar.

FRIA SEMINARIER
Ta del av ett omfattande kostnadsfritt seminarieprogram ute på mässgolvets öppna scener. På ”Förvaltningsscenen” ligger fokus på kompetens inom drift och förvaltning och ” Investeringsscenen” bjuder på kunskap om framtida investeringsplaner och projekt.

BETALKONFERENS
Välinvesterade dagar på konferensen ger dig uppdatering om det senaste inom digitalisering, stadsutveckling och hållbarhet. Trendspaningar och intressanta diskussioner om fastighetsbranschen med företrädare från branschen ur ett nordiskt perspektiv.

NÄTVERKA
Utbyt kunskap med nytänkande och inspirationsgivande branschkollegor från fastighetsbranschens alla delar.

Allt under ett tak i centrala Göteborg

Mässa, hotell, restauranger, spa & konferens

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig här