Boka hotell och bord

Välkommen till Gothia Towers. Ett fyrstjärnigt hotell med magnifik utsikt över staden och närhet till både flyg, tåg och spårvagnar.

Välkommen till Gothia Towers. Ett fyrstjärnigt hotell med magnifik utsikt över staden och närhet till både flyg, tåg och spårvagnar.

Boka hotellrum på Gothia Towers eller Upper House

Boka hotellrum på mässans egna hotell, Gothia Towers & Upper House, med gångavstånd till det mesta! Boka direkt via knappen nedan och få ytterligare 15% rabatt på din bokning.

BOKA BOENDE MED 15% RABATT

Gothia Towers

Bor du på Gothia Towers kan du snabbt och bekvämt ta dig till mässan och våra restauranger. Beläget i centrala Göteborg, bara ett par kvarter från paradgatan Avenyn.
gothiatowers.com

Upper House

Upper House ligger i toppen av Gothia Towers. Ett sinnenas paradis som omsluter ett femstjärnigt hotell, en restaurang med en stjärna i Guide Michelin och ett spa som ger välbefinnande en helt ny innebörd.
upperhouse.se

Äta och fika inne på mässgolvet

Inne på mässgolvet finns det flera goda alternativ, allt ifrån kaffe och kanelbulle till halloumiburgare och kycklingsallad. Nedan ser du några exempel på vad som finns att välja på.

Restauranger på Gothia Towers

Heaven 23
Säsongsbetonad modern matlagning med milsvid utsikt åt alla väderstreck, goda viner och cocktails.
heaven23.se

Ristoria
Ristoria är en myllrande restaurang, marknads- och mötesplats där varje smakupplevelse förmedlar en historia från vår stora italienska matresa. Öppet från lunch till sen kväll.
www.ristoria.se

West Coast
West Coast är en modern bistro med fokus på närproducerade och ekologiska råvaror från Göteborgsregionens producenter.
www.westcoastgbg.se

Twentyfourseven
Twentyfourseven mitt i hotellobbyn, här finns något för alla.
www.gothiatowers.com/restaurang/twentyfourseven

Upper House Dining
Sinnliga smaker och vidunderlig utsikt, Upper House Dining högst upp i Tower 2. Boka en avsmakningsmeny som tar dig med på en smakresa under 4 timmar, eller avnjut en enklare meny fylld av säsongens råvaror och smakkombinationer.
upperhouse.se