Varför besöka Nordic PropertyExpo?

Den kompletta mötesplatsen för hela fastighetsbranschen.

Uppgradera din kunskap, förflytta dig och din verksamhet in i framtiden

Ingen annan mötesplats samlar alla som utvecklar, driver och investerar i fastighetsbranschen på samma omfattande sätt. En komplett mötesplats med tre tydliga områden: mässa, konferens och investeringsforum. Hos oss finns en hel värld av möjligheter, kunskapsöverföring och nya angreppssätt som förändrar, förbättrar och effektiviserar din arbetsvardag.


  • Upptäck produktnyheter som tar din verksamhet till nästa nivå.
  • Utveckla din kunskap om digitalisering, stadsutveckling och hållbarhet.
  • Öka din kompetens inom underhåll, drift, säkerhet, energi och förvaltning.
  • Skapa hållbara samarbeten och lönsamma investeringar.
  • Nätverka med företagsledare, politiker och samhällsvetare.
  • Uppdatera dig om de senaste internationella trenderna i branschen.

Mässa

– upplev en utställning som fokuserar på lösningar för framtidens drift och underhåll

 

Här finner du ett brett utbud av branschens ledande leverantörer på plats. Allt från grundläggande lösningar som skydd och säkerhet till energilösningar som täcker framtidens krav och leverantörer som kan berätta mer om hur du kan ta steget mot att skapa intelligenta och digitaliserade fastigheter.

På mässans öppna scen kan du dessutom ta del av kostnadsfria seminarier där du ökar din kompetens inom drift, underhåll, säkerhet, energilösningar och förvaltning.

Konferens

– få ökad kompetensutveckling och trendkoll

 

Ta del av ett spetsigt seminarieprogram framfört av nationella och internationella talare som delar med sig av kunskap, rapporter och heta debatter under två intensiva dagar. Genom att delta i betalkonferensen får du:

Ökad kunskap om digitalisering, stadsutveckling och hållbarhet
Träffa dina branschkollegor och utbyta erfarenheter
Uppdaterad koll på de starkaste trenderna inom fastighetsbranschen

Investeringsforum

– ta del av visioner och utvecklingsplaner

 

I en del av mässhallen arrangerar vi Investeringsforum som är en utställning specialdesignad för att belysa vad som är på gång på den svenska fastighetsmarknaden just nu. Här kommer kommuner och exploatörer presentera sina visioner och utvecklingsplaner. Se till att ha vägarna förbi för att ta en titt på framtiden redan nu!

Här kommer det också att finnas en öppen scen med intressanta talare som berättar mer om kommande investeringsplaner och projekt. I den så kallade Investerarkorridoren finns det möjlighet för dig som går i investeringstankar att knyta nya kontakter, göra affärer och nätverka.