Varför besöka Nordic Property Expo?

Den nordiska mötesplatsen för framtidens fastighetsbransch.

Den nordiska mötesplatsen för framtidens fastighetsbransch

Här möts innovativa leverantörer och beslutsfattare från privat och offentlig verksamhet för att knyta kontakter och göra affärer. Nordic Property Expo arrangeras parallellt med Nordic Architecture Fair. Under 2019 knyter vi ihop hela kedjan från fastighet, bygg, arkitektur till kommuner vid ett och samma tillfälle.


  • Upptäck produktnyheter som tar din verksamhet till nästa nivå.
  • Utveckla din kunskap om digitalisering, stadsutveckling och hållbarhet.
  • Öka din kompetens inom underhåll, drift, säkerhet, energi och förvaltning.
  • Skapa hållbara samarbeten och lönsamma investeringar.
  • Nätverka med företagsledare, politiker och samhällsvetare.
  • Uppdatera dig om de senaste internationella trenderna i branschen.

Mässa

Upplev en mässa som fokuserar på lösningar för framtidens drift och underhåll

Här finner du ett brett utbud av branschens ledande leverantörer. Allt från grundläggande lösningar som skydd och säkerhet till energilösningar som täcker framtidens krav och leverantörer som kan berätta mer om hur du kan ta steget mot att skapa intelligenta och digitaliserade fastigheter.

På Nordic Property Expo erbjuder vi dig också en möjlighet att fördjupa dina kunskaper i olika aktuella ämnen. Ta chansen delta i våra halvdagsseminarier. Läs mer om Kunskapsspåren.

Investeringsforum

Tillsammans hittar vi möjligheter för att bygga framtidens städer

I en del av mässhallen arrangerar vi Investeringsforum som är en utställning för att belysa vad som är på gång på den svenska fastighetsmarknaden just nu. Här kommer kommuner, städer, exploatörer och fastighetsutvecklare presentera sina visioner och utvecklingsplaner. Se till att ha vägarna förbi för att ta en titt på framtiden redan nu.

Aktörer och talare berättar mer om kommande investeringsplaner och projekt. Här finns möjlighet för dig som går i investeringstankar att knyta nya kontakter, göra affärer och nätverka. Vi ses på Investeringsforum.