Tikkurila Sverige AB

  • Plats: B10:01

Beskrivning

TIKKURILA SVERIGE AB – EN DEL AV DEN INTERNATIONELLA KONCERNEN TIKKURILA OYJ

Tikkurila är en nordisk färgleverantör. Med sina starka varumärken och högkvalitativa produkter från Alcro, Beckers och Tikkurila, är vi marknadsledande mot både proffs, konsument och industri­segmentet.

I Sverige har Tikkurila drygt 300 medarbetare som aktivt arbetar med att inspirera, skapa och möjliggöra färgstarka upplevelser och hållbara ytor som gör skillnad.

NORDISK KVALITET – FRÅN BÖRJAN TILL SLUT
Våra produkter är särskilt framtagna för att komplettera varandra i olika system. Bakom varje enskild produkt ligger ofta flera års utveckling och noggranna kvalitetstester. Produkterna samspelar sedan på olika sätt för att utifrån behov, yta och miljö kunna erbjuda våra kunder och användare det mest funktionella och hållbara slutresultatet.

HÅLLBAR, INSPIRERANDE SKÖNHET – OCH EN ÖKAD LIVSLÄNGD
Tikkurila är en pionjär inom hållbar målning och ytbehandling. Vår ambition är att aktivt arbeta för att inspirera och bidra till en hållbar skönhet. Med det menar vi att utifrån kulör skapa harmoni och väl befinnande, och utifrån våra produkter bidra till att öka ytors livslängd.

När vi arbetar med att utveckla våra produkter har vi även ständigt ambitionen att begränsa användandet av naturresurser samt att förbättra och förenkla kundupplevelsen.

Visste du till exempel att vi var först ut i Norden att erbjuda ett Svanen märkt målnings system för industrigrundad träpanel?

Adressuppgifter
Tikkurila Sverige AB
Textilgatan 31
120 86 Stockholm
SVERIGE
telefon
+46 8 7756000

Drift & underhåll

Drift & underhåll

Inredning och utrustning

Inredning och utrustning

Utomhusmiljö

Utomhusmiljö
Representerat företag visas med en bock